Αναβάθμιση εξοπλισμού για το Lada XRAY | okoursaros

Αναβάθμιση εξοπλισμού για το Lada XRAY

Μοιράσου το άρθρο:

Η Lada ανακοίνωσε τη διάθεση στη Ρωσία της αναβαθμισμένης σειράς εξοπλισμού του μικρού crossover XRAΥ, προσφέροντας αυξημένα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας στο αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχει διαθέσιμο πλέον cruise control και περιοριστής ταχύτητας για την κορυφαία έκδοση Luxe, τα οποία χειρίζονται μέσω νέων διακοπτών στο τιμόνι. Η νέα αυτή επιλογή αφορά μόνο στις εκδόσεις με τον 1.8 lt. κινητήρα και με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Παράλληλα, το Lada XRAY αποκτά και νέα πλαστικά προστατευτικά στο χώρο αποσκευών, ενώ ειδικά στην έκδοση Luxe υπάρχει πλέον και μια νέα κεντρική πλαφονιέρα για τη δεύτερη σειρά καθισμάτων.

Η Lada προσφέρει το XRAY στη Ρωσία σε 11 διαφορετικές επιλογές συνδυασμού εξοπλισμού, κινητήρων, κιβωτίων κ.λπ. Οι τιμές βρίσκονται μεταξύ 614.900 ρουβλιών και 845.900 ρουβλιών Ρωσίας (8.600 έως 11.840 ευρώ). Εμπορικά, το XRAY έχει μια πολύ καλή πορεία στην αγορά, όντας μέσα στο Top 10 των πωλήσεων του 2017 με 33.319 αυτοκίνητα.

Το ερώτημα είναι θα το δούμε σύντομα στην Ευρώπη και θα μπορέσει να κρατήσει αυτές τις χαμηλές τιμές, με τις αυστηρές Ευρωπαϊκές  προδιαγραφές ασφάλειας και ρύπων.

Το σίγουρο πάντως είναι οτι η LADA… ψάχνεται για Ευρώπη!

Πηγή

shares