Αργυρούπολη - υπόθεση 14χρονου: Ανθρωποκτονία και όχι αυτοκτονία βλέπει η ΕΛΑΣ | okoursaros

Αργυρούπολη – υπόθεση 14χρονου: Ανθρωποκτονία και όχι αυτοκτονία βλέπει η ΕΛΑΣ

Μοιράσου το άρθρο:

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός είχε συντάξει γράμμα στο οποίο ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα που τον οδήγησαν στο να αφαιρέσει τη ζωή του.

Ανθρωποκτονία και όχι αυτοκτονία δείχνουν πως πρόκειται η υπόθεση του 14χρονου στην Αργυρούπολη, σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ θα γίνει άρση απορρήτου ώστε να ερευνηθούν τα μηνύματα που δεχόταν ο νεαρός ενώ θα ερευνηθεί και η παραμέληση ανηλίκου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ δεν υπήρχαν ενδείξεις πως ο 14χρονος ήταν θύμα bullying και ότι ακόμη και οι ίδιοι οι γονείς του δεν είχαν αντιληφθεί την κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός είχε συντάξει γράμμα στο οποίο ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα που τον οδήγησαν στο να αφαιρέσει τη ζωή του.

Το αγόρι εντοπίστηκε από τους γονείς του τα ξημερώματα της Κυριακής απαγχονισμένο στη βεράντα του σπιτιού του άφησε πίσω του ένα σημείωμα που έγραφε, «Θέλω να καταστρέψετε αυτούς που με κατέστρεψαν».

Η αστυνομία θα ερευνήσει τα κοινωνικά μέσα και προανήγγειλε ότι θα γίνει άρση απορρήτου καθώς αυτή τη στιγμή διερευνάτε η συμμετοχή σε ανθρωποκτονία.

Επίσης, οι αρχές θα ερευνήσουν και τα μηνύματα που δεχόταν ο 14χρονος αυτόχειρας, στα social media, στο κινητό του αλλά και στα emails του ενώ θα ερευνηθεί και η παραμέληση ανηλίκου.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό.

Πηγή

shares