Αυτή είναι η αλήθεια για το μέσο μέγεθος του πέους | okoursaros

Αυτή είναι η αλήθεια για το μέσο μέγεθος του πέους

Μοιράσου το άρθρο:

Συνδύασαν τα στοιχεία από 17 έρευνες που είχαν εξετάσει το μέγεθος του πέους σε πάνω από 15.000 άνδρες

Μπορεί το μέγεθος του πέους να αποτελεί μόνιμη πηγή ανασφάλειας για τους άνδρες, όμως μια έρευνα του King’s College του Λονδίνου που δημοσιεύθηκε στο British Journal of Urology International έρχεται να καθησυχάσει τις… ανδρικές ανησυχίες καθώς το μέσο πέος είναι τελικά μικρότερο από όσο θα φανταζόταν κανείς.

Αφού συνδύασαν τα στοιχεία από 17 έρευνες που είχαν εξετάσει το μέγεθος του πέους σε πάνω από 15.000 άνδρες, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το μέσο μέγεθος πέους, από τη βάση μέχρι την κορυφή είναι 9,1 εκατοστά.
Σε στύση το μέσο πέος φτάνει τα 13,2 εκατοστά σε μήκος.

Οι ερευνητές, επίσης, εξέτασαν διάφορα άλλα χαρακτηριστικά που σχετίζονται κατά καιρούς με το μέγεθος του πέους, για να διαπιστώσουν αν πράγματι υπάρχει σύνδεση.

Το ύψος έχει κάποια σχέση αλλά μικρή, ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας, David Veale, τονίζοντας ότι όσο πιο ψηλός είναι ένας άνδρας τόσο μεγαλύτερο θα είναι το πέος του, αν και αυτό δεν ισχύει πάντα.

Άλλοι παράγοντες, όπως το βάρος του άνδρα, το μέγεθος του δείκτη και το μέγεθος της πατούσας δεν παίζουν κανένα ρόλο.

Πάντως όπως επισημαίνει ο Dr. Veale ακόμα και αν ένας άνδρας δεν βρίσκεται στον μέσο όρο δεν χρειάζεται να ανησυχεί καθώς το μέγεθος του πέους δεν απασχολεί το 85% των γυναικών.

shares