Γέννησε μωρό ενώ είναι σε κώμα εδώ και 14 χρόνια [βίντεο] | okoursaros

Γέννησε μωρό ενώ είναι σε κώμα εδώ και 14 χρόνια [βίντεο]

Μοιράσου το άρθρο:

Σάλο προκαλεί η είδηση πως μία γυναίκα που ήταν σε κώμα επί 14 χρόνια, γέννησε ένα υγιέστατο μωρό.

Οι αρχές στην Αριζόνα των ΗΠΑ, έχουν ξεκινήσει έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση, σύμφωνα με τους New York Times, καθώς προσπαθούν να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο έμεινε έγκυος η γυναίκα αλλά και το ποιος είναι ο πατέρας του μωρού.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το μωρό γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου και είναι καλά στην υγεία του. Η μητέρα του είναι ασθενής στο Hacienda HealthCare στο Φοίνιξ.

Μια πηγή δήλωσε στο AZ Family πως «κανένα μέλος του προσωπικού δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος μέχρι λίγο πριν γεννήσει» προσθέτοντας πως «από όσα μου έχουν πει γκρίνιαζε και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε».

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η γυναίκα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον εδώ και 14 χρόνια, καθώς ένας παραλίγο πνιγμός τής προκάλεσε σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο. Παραμένει μάλιστα «φυτό» από τότε στην ίδια κλινική του Φοίνιξ.

Πηγή δήλωσε πάντως στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι το αρσενικό προσωπικό της «Hacienda HealthCare» που χρειάζεται να μπει σε ένα δωμάτιο γυναίκας ασθενούς, πρέπει να συνοδεύεται πάντα από μία γυναίκα υπάλληλο.

«Κανένα μέλος του προσωπικού δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος μέχρι λίγο πριν γεννήσει (στις 29 Δεκεμβρίου). Από όσα μου έχουν πει γκρίνιαζε, αλλά κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε», συμπλήρωσε ένας άλλος εργαζόμενος της κλινικής.

Η πρόσβαση πλέον στο δωμάτιο της νέας μαμάς έχει περιοριστεί, παρά την ανάγκη για φροντίδα όλο το εικοσιτετράωρο, την ίδια ώρα που οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έμεινε έγκυος. Έχουν μάλιστα ανακρίνει ήδη τον CEO της νοσηλευτικής μονάδας, οι διοικούντες την οποία δεν έχουν προβεί σε κάποιο επίσημη ανακοίνωση.

«Η κλινική έχει εξαιρετική φήμη παρέχοντας υψηλής ποιότητας εξειδικευμένη φροντίδα στους ασθενείς μας. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε την κατάσταση κανενός ασθενή λόγω των νόμων περί απορρήτου και προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Επίσης δεν μπορούμε να σχολιάσουμε διεξαγόμενες έρευνες. Η υγεία και η ασφάλεια των ασθενών και των πελατών μας είναι η προτεραιότητά μας και πάντα συνεργαζόμαστε με τις Αρχές με διαφανή τρόπο όταν μας ζητηθεί», αρκέστηκε να δηλώσει ένας από τους υπεύθυνους.

Όπως και να έχει, το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, με τον ίδιο τον κυβερνήτη της πολιτείας να ζητά τη διαλεύκανση της πρωτοφανούς υπόθεσης.

shares