Πέταξε την ενός έτους κόρη του από την σκεπή για να μην του γκρεμίσουν το σπίτι [εικόνες-σοκ] | okoursaros

Πέταξε την ενός έτους κόρη του από την σκεπή για να μην του γκρεμίσουν το σπίτι [εικόνες-σοκ]

Μοιράσου το άρθρο:

Ενα απίστευτο στιγμιότυπο κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στην πόλη  Kwadwesi της Νότιας Αφρικής, όταν πατέρας πέταξε την ενός έτους κόρη του από την οροφή του σπιτιού τους.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας απείλησε τους αστυνομικούς πως θα πετάξει την κόρη του από την σκεπή, αν κατεδαφίσουν με μπουλντόζα το παράνομα χτισμένο σπίτι του.

Κρατώντας την κόρη του ανάποδα, ο πατέρας έκανε την απειλή του πραγματικότητα και πέταξε την κόρη του στο κενό.

Ευτυχώς το ενός έτους κοριτσάκι προσγειώθηκε στα χέρια ενός αστυνομικού, καθώς το σπίτι είχε ήδη περικυκλωθεί από τις αρχές.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ένας αστυνομικός να προσπαθεί να αποτρέψει τον άνδρα από το να πετάξει την κόρη του από την σκεπή, χωρίς όμως να τα καταφέρνει.

Να σημειωθεί πως εκείνη την ημέρα είχαν προγραμματιστεί περίπου 60 κατεδαφίσεις παράνομων σπιτιών στην συγκεκριμένη πόλη.

Το τρομερό είναι πως την ίδια στιγμή περίπου 10 διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί εκεί και παρότρυναν με φωνές τον απελπισμένο πατέρα να πετάξει το παιδί.

Οι αρχές συνέλαβαν τον άντρα και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ το παιδί επέστρεψε στην μητέρα του. Τώρα ο ίδιος κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας.

Επίσης η κατεδάφιση έγινε κανονικά και εν τέλει καταστράφηκαν 90 σπίτια που είχαν χτιστεί παράνομα εκεί.

shares