Τραγωδία στον Στρόβολο της Κύπρου: Νεκρή 25χρονη που καταπλακώθηκε από ράφι σε εστιατόριο | okoursaros

Τραγωδία στον Στρόβολο της Κύπρου: Νεκρή 25χρονη που καταπλακώθηκε από ράφι σε εστιατόριο

Μοιράσου το άρθρο:

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό εργατικό ατύχημα διερευνά η αστυνομία και κλιμάκιο του Υπουργείο Εργασίας της Κύπρου

Τραγικό εργατικό ατύχημα με θύμα μια 25χρονη σημειώθηκε σε εστιατόριο στο Στρόβολο της Κύπρου. Η νεαρή Οδύσσεια Ιακώβου, λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι του Σαββάτου πήγε στην αποθήκη και εκεί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, καταπλακώθηκε από μεταλλικό ράφι, όπου υπήρχαν ποτά και νερά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο.

Ο ιατροδικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη φέρει τραύμα στο λαιμό και ο θάνατός της φαίνεται πως ήταν ακαριαίος.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η 25χρονη διερευνά και το Υπουργείο εργασίας λειτουργός του οποίου βρέθηκε στο εστιατόριο στον Στρόβολο και αναμένεται να αποφανθεί κατά πόσο τηρούνταν οι κανονισμοί που διέπουν την ασφάλεια των εργαζομένων στον χώρο εργασίας. Για τον σκοπό αυτό έχουν ήδη ληφθεί καταθέσεις ενώ μέλη της δύναμης συνέλεξαν τεκμήρια από τον χώρο του μοιραίου δυστυχήματος.

Πηγή: Politis.com.cy

shares