Ο Σακελλαρίδης εξηγεί γιατί παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ | okoursaros

Ο Σακελλαρίδης εξηγεί γιατί παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μοιράσου το άρθρο:

Εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής αποφάσισε να θέσει εαυτόν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Στην επιστολή παραίτησής του αναφέρει πως δεν μπορεί να υπογράψει τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση.
Κλείνοντας τονίζει ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν από τη δεκάμηνη κοινοβουλευτική του θητεία, προφανώς εννοώντας την υπερψήφιση του Μνημονίου.
Παράλληλα ο κ.Σακελλαρίδης ευχαριστεί τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, καθώς τους πολίτες και τους συνεργάτες του.

Η επιστολή παραίτησης
Πριν από λίγο γνωστοποίησα στον Πρόεδρο της Βουλής με επιστολή την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα και αφού προηγουμένως είχα ενημερώσει τον Πρόεδρο και την Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο λόγος για αυτή μου την κίνηση είναι ότι αδυνατώ να συμβάλω στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής. Η επιλογή της παραίτησης αλλά και της απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή αποτελούν για εμένα μονόδρομο.
Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Α’ Αθήνας για την εκλογή μου τον Γενάρη. Όσες και όσους συνεργαστήκαμε από τότε μέχρι και σήμερα. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου μία κρίσιμη κυβερνητική θέση, αλλά και για την κατανόηση του στη μετέπειτα αποστασιοποίησή μου.
Προφανώς και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν από τη δεκάμηνη κοινοβουλευτική μου θητεία.

Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

shares