Τι είναι MILF,GILF και DILF; | okoursaros

Τι είναι MILF,GILF και DILF;

Μοιράσου το άρθρο:

Εδώ και χρόνια οι γενιές αναπτύσσουν δικές τους λέξεις και προσπαθούν να βρίσκουν κόλπα προκειμένου να συντομεύουν τις έννοιες. Πολλές φορές  στο παρελθόν παρατηρούμε πως οι γλώσσες αλλάζουν, δημιουργούνται λέξεις και έννοιες.

Τώρα πια υπάρχει η συντομογραφία προτάσεων λόγω  του Chat με αφορμή την ταχύτητα γραφής-πληκτρολόγησης. Ξεκίνησε από τα chatrooms και πλέον χρησιμοποιείται σε facebook, google, messengers,κινητά έτσι ώστε με 3-4 γράμματα να περιγράφεις αυτό που θες να πεις και κυρίως….κωδικοποιημένα….

Έτσι οι πρώτες και πιο συχνές αναφορές που βρίσκουμε ακόμα και εκτός Chat-Internet είναι στη λέξη M.I.L.F. Το MILF ξεκίνησε από πορνοsites όπου έδειχναν κοπέλες ηλικίας συνήθως άνω των 35, οι οποίες θεωρητικά είναι σε ηλικία μαμάς…

Με λίγα λόγια η λέξη MILF αναλύεται στα αγγλικά ως «Mother I’d Like to F***» και μεταφράζεται σε «Μαμά που θέλω να π*****»

Αντίστοιχα, το GILF αναλύεται στα αγγλικά ως «Grandmother I’d Like to F***» και μεταφράζεται σε «Γιαγιά  που θέλω να π*****»

Τέλος, το DILF αναλύεται στα αγγλικά ως «Dad I’d Like to F***» και μεταφράζεται σε «Μπαμπάς  που θέλω να π*****»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

shares