Έρχεται το... Super-Twitter με τους 10.000 χαρακτήρες | okoursaros

Έρχεται το… Super-Twitter με τους 10.000 χαρακτήρες

Μοιράσου το άρθρο:

[ecp code=»adsense»]

Aν οι 140 χαρακτήρες δεν σας ήταν αρκετοί και η φιλοσοφία του twitter σας δυσκόλευε να εκφραστείτε, η εταιρία δοκιμάζει πιλοτικά το νέο μεγάλο της μήνυμα που θα μπορεί να περιέχει έως και… 10.000 χαρακτήρες

Πρόκειται για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής; Για τους φανατικούς του Twitter όπως το γνωρίζουμε σήμερα, με τους 140 χαρακτήρες, η ταχύτητα και η σπιρτάδα του μέσου δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια αν όντως η εταιρία αποφασίσει να αλλάξει αυτό το χαρακτηριστικό. Όμως όπως όλα δείχνουν, η τάση είναι να αυξηθούν όσο γίνεται περισσότερο οι χαρακτήρες, με την εταιρία να δοκιμάζει τα supertweets τα οποία θα μπορούν να έχουν έως και… 10.000 χαρακτήρες.

Στόχος της είναι να αυξήσει την επιρροή της σε ένα πιο… φλύαρο κοινό, που σήμερα καταφεύγει σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ η εφαρμογή του αναμένεται να γίνει στις αρχές της άνοιξης.

Το Τwitter έχει αυτή την στιγμή γύρω στα 300 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, με το Facebook να ξεπερνά τα 1,4 δισεκατομμύρια. Πριν λίγο καιρό η εταιρία είχε μερικώς αποσύρει το όριο των 140 χαρακτήρων, ενώ πλέον αυτή η δυνατότητα γίνεται ελεύθερη σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρία υποστηρίζει ότι τα δημόσια μηνύματα θα συνεχίσουν να έχουν το όριο των 140 χαρακτήρων, με τα νέα tweets των χιλιάδων χαρακτήρων να αφορούν τα προσωπικά μηνύματα μεταξύ χρηστών. Ενώ μαζί με τους χαρακτήρες θα γίνει και πιο ευέλικτο σε ότι αφορά την χρήση εικόνων, βίντεο με τέτοιο τρόπο ώστε οι χρήστες να εκφράζονται καλύτερα και πιο ελεύθερα.

Πάντως οι φανατικοί του μέσου έχουν ήδη ξεκινήσει εκστρατεία αντίδρασης σ’ αυτή την απόφαση, υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να αλλάξει η φιλοσοφία του μέσου που το καθιστά γρήγορο και ευέλικτο, και με συγκεκριμένη λειτουργικότητα. Από την άλλη η εταιρία υποστηρίζει ότι οι περισσότεροι χαρακτήρες δεν θα αλλάξουν τον… χαρακτήρα του μέσου, φέρνοντας περισσότερο κόσμο στο μέσο (και προφανώς μεγαλύτερα κέρδη στα ταμεία της εταιρίας).

[ecp code=»adsense336″]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

shares