23χρονη οδηγός που έπεσε σε γκρεμό επέζησε 7 μέρες πίνοντας νερό από το ψυγείο του ΙΧ της | okoursaros

23χρονη οδηγός που έπεσε σε γκρεμό επέζησε 7 μέρες πίνοντας νερό από το ψυγείο του ΙΧ της

Μοιράσου το άρθρο:

Απίστευτα τυχερή ήταν μια γυναίκα στην Καλιφόρνια, καθώς όχι μόνο επέζησε από «βουτιά» σε γκρεμό με το όχημά της, αλλά άντεξε και μία εβδομάδα εκεί, μέχρι να την εντοπίσουν.

Περιπατητές εντόπισαν ζωντανή την Αντζελα Χερνάντεζ το βράδυ της Παρασκευής, αφού είδαν το διαλυμένο SUV της δίπλα στην θάλασσα, όπου κατέληξε μετά την πτώση σε γκρεμό περίπου 61 μέτρων. Η 23χρονη κατάφερε να μείνει ζωντανή, πίνοντας νερό από το ψυγείο του αυτοκινήτου της.

Οταν την βρήκαν οι σωτήρες της, είχε τις αισθήσεις της και ήταν τραυματισμένη στον ώμο. Διασώστες κατάφεραν να την ανασύρουν από το σημείο και στη συνέχεια ελικόπτερο τη μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ηταν σε σχετικά καλή και σταθερή κατάσταση, αλλά φαινόταν να έχει πάθει διάσειση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Χερνάντεζ είπε στις αρχές ότι έκανε ελιγμό για να αποφύγει ένα ζώο που ήταν στον δρόμο, στις 6 Ιουλίου, με συνέπεια να πέσει στον γκρεμό. «Συνήθως τους σκοτώνει η πτώση ή ο ωκεανός. Ηταν τυχερή που επέζησε και από τα δύο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με το Reuters.

Οι τοπικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την επιχείρηση διάσωσης:

shares