Μύκονος: Σύζυγος οργάνωσε ληστεία στο σπίτι του για να κλέψει… την γυναίκα του! | okoursaros

Μύκονος: Σύζυγος οργάνωσε ληστεία στο σπίτι του για να κλέψει… την γυναίκα του!

Μοιράσου το άρθρο:

Απίστευτη ληστεία στη Μύκονο με δράστη τον σύζυγο γνωστής επιχειρηματία του νησιού

Ενα πραγματικά απίστευτο γεγονός αποκαλύφθηκε από τις αστυνομικές αρχές της Μυκόνου. Γνωστή επιχειρηματίας της Μυκόνου υπέστει ληστεία στο σπίτι της, με λεία 145.000 ευρώ. Οπως αποκαλύπτεται όμως αυτό που οργάνωσε την ληστεία δεν ήταν άλλος από τον άντρα της.

Συγκεκριμένα, οι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της γυναίκας Σερβικής καταγωγής, η οποία είναι πασίγνωστη στους κύκλους της Μυκόνου και δραστηριοποιείται στα Ματογιάννια, ακινητοποίησαν τον 5χρονο γιο της, τον έδεσαν σε καρέκλα, με το παιδί να παθαίνει σοκ, ενώ έδεσαν στο κρεβάτι και την μητέρα του. Βρήκαν τα χρήματα τα οποία γνώριζε μόνο η ίδια και ο σύζυγός της που ήταν κρυμμένα και τα πήραν, χωρίς να τους ενοχλήσει κανένας.

Κατά την ανάκριση που έκαναν οι αστυνομικές αρχές της Μυκόνου, ο σύζυγος της επιχειρηματία έπεσε σε αντιφάσεις, με αποτέλεσμα κατόπιν πιέσεων να ομολογήσει την πράξη του.

Η εν λόγω επιχειρηματίας, σέρβικης καταγωγής ζει αρκετά χρόνια στη Μύκονο, θεωρείται άτομο συμπαθές στη τοπική κοινωνία και ουδέποτε είχε δώσει δικαιώματα, όπως και ο σύζυγος της, ο οποίος ασχολείται με την φωτογραφία ενώ παράλληλα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα θετικών επιστημών.

Ο δράστης οδηγήθηκε στη Σύρο προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

shares