Ένα βήμα πιο κοντά στο #CondomEmoji για το ασφαλές σεξ | okoursaros

Ένα βήμα πιο κοντά στο #CondomEmoji για το ασφαλές σεξ

Μοιράσου το άρθρο:

[ecp code=»Public»]

Αναμένεται απάντηση στην επίσημη αίτηση της Durex, στις αρχές του 2016

Με αφορμή τη θετική παγκόσμια αντίδραση στην καμπάνια της #CondomEmoji, η Durex ανακοίνωσε ότι υπέβαλε επίσημη αίτηση στη Unicode για τη δημιουργία του πρώτου επίσημου emoji για το ασφαλές σεξ.

Η καμπάνια #CondomEmoji τράβηξε την προσοχή του κοινού, προκαλώντας αντιδράσεις από όλο τον πλανήτη, αφού άνθρωποι από πάνω από 140 χώρες ξεσηκώθηκαν για να υποστηρίξουν το κίνημα. Μέχρι σήμερα το βίντεο της καμπάνιας έχει φτάσει τα 16.000.000 views σε όλο τον κόσμο. Οι συμμετοχές μέσω like, κοινοποίησης ή post στα κοινωνικά δίκτυα ξεπέρασαν τις 700.000, γεγονός που σημαίνει πως κάθε 3 δευτερόλεπτα, από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της καμπάνιας στις 18 Νοεμβρίου, κάποιος έδειχνε την υποστήριξή του στο σκοπό.

Ένα βήμα πιο κοντά στο #CondomEmoji για το ασφαλές σεξ

Ο Volker Sydow, Global Director της Durex, σημείωσε για την ανταπόκριση στην καμπάνια: «Η υποστήριξη για ένα emoji ασφαλούς σεξ ήταν πολύ έντονη και τονίζει τη μεγάλη ανάγκη για ένα εργαλείο με το οποίο οι νέοι μπορούν να ταυτιστούν και να νιώσουν άνετα να το χρησιμοποιήσουν για να συζητήσουν για το ασφαλές σεξ. Το επίπεδο συμμετοχής και υποστήριξης από όλο τον κόσμο σε αυτήν την καμπάνια ήταν πραγματικά ιλιγγιώδες. Έκανε πραγματικά αίσθηση στους νέους από όλο τον κόσμο και έτσι ελπίζουμε πως η Unicode θα υποστηρίξει το κάλεσμά μας για ένα επίσημο emoji προφυλακτικού».

Ένα βήμα πιο κοντά στο #CondomEmoji για το ασφαλές σεξ

Η καμπάνια υποστηρίχθηκε από έρευνα που δημοσιεύθηκε από την Durex στις 18 Νοεμβρίου, η οποία αποκάλυψε πως το 84% των ηλικιών μεταξύ 18 και 25 νιώθει πιο άνετα να μιλά για το σεξ χρησιμοποιώντας emojis και πως ένα ανησυχητικό 56% είναι απαθές όσον αφορά στις ασφαλείς σεξουαλικές πρακτικές και πάνω από το ένα τρίτο των ερωτηθέντων υποστηρίζουν ότι δεν τους απασχολεί καθόλου το ασφαλές σεξ.

Η Durex υπέβαλε την επίσημη αίτηση στη Unicode – τον οργανισμό που αποφασίζει ποια emojis εμφανίζονται standard σε όλα τα smartphones – για να επισημάνει την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, την 1η Δεκεμβρίου 2015 και ελπίζει να έχει μια θετική απάντηση έως τις αρχές του 2016.

Το video που οδήγησε στην επίσημη αίτηση για το #CondomEmoji


[ecp code=»adsense336″]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

shares