Κέρκυρα: Ο σκύλος έδειξε πού ήταν θαμμένη η 29χρονη [βίντεο] | okoursaros

Κέρκυρα: Ο σκύλος έδειξε πού ήταν θαμμένη η 29χρονη [βίντεο]

Μοιράσου το άρθρο:

Ο «Ρόκι», το αγαπημένο σκυλί της Αγγελικής Πέτρου, ήταν εκείνος που καθοδήγησε τους αστυνομικούς, βοηθώντας να διαλευκάνουν το φριχτό έγκλημα που διέπραξε ο πατέρας της.

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το άγριο έγκλημα στην Κέρκυρα, με θύμα την 29χρονη Αγγελική Πέτρου και θύτη τον πατέρα της.

Τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς.

Ενας διαπληκτισμός με τον πατέρας για τον αγόρι της, έναν Αφγανό με τον οποίο εργάζονταν παρέα έφερε τη φρικτή δολοφονία της.

Ο πατέρας της άρπαξε μια «σκύλα» τη χτύπησε στο κεφάλι και έκοψε τη ζωή στην κόρη του. Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε μάλιστα ότι η άτυχη Αγγελική Πέτρου έδωσε για ώρα, μάχη για τη ζωή της.

Ο πατέρας και δολοφόνος, στη συνέχεια έθαψε το νεκρό παιδί του στον πίσω κήπο του σπιτιού του.

Το φρικτό έγκλημα στην Κέρκυρα αποκαλύφθηκε όταν οι συνάδελφοι της Αγγελικής Πέτρου και ο σύντροφός της, καθώς δεν μπορούσαν να την βρούν, ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ.. Λίγες ώρες αργότερα αποκαλύφθηκε η φρίκη.

Συγκλονίζουν, ωστόσο, κάποιες λεπτομέρειες που ήρθαν σήμερα στο φως.

Αυτός που καθοδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που ήταν θαμμένη η κοπέλα δεν ήταν άλλος από τον αγαπημένο της σκύλο «Ρόκι», όπως μετέδωσε η εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάννας Στεφανίδου.

Ο Ρόκυ που ακόμη και σήμερα στέκεται έξω από την πόρτα του σπιτιού της Αγγελικής και την περιμένει να γυρίσει, σαν άλλος Χάτσικο.

shares