Στα Επτάνησα, λίγες μέρες πριν τον γάμο τους, ο Πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle | okoursaros

Στα Επτάνησα, λίγες μέρες πριν τον γάμο τους, ο Πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle

Μοιράσου το άρθρο:

Ένα διάλειμμα από τις προετοιμασίες του γάμου τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα νησιά του Ιονίου θα κάνουν πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle σκοπεύουν να περάσουν μια μέρα στη Ζάκυνθο λίγες μέρες πριν από τον γάμο τους στις 19 Μαΐου. Η Dailymail επικαλείται τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Hotel Castelli που ανέβασε την είδηση στο facebook. «Καλημέρα αγαπητοί φίλοι. Ενημερωθήκαμε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle θα σταματήσουν στη Ζάκυνθο για μια μέρα στις αρχές Μαΐου πριν από τον γάμο τους.

Είναι τεράστια ευχαρίστηση και τιμή για όλο το νησί. Και φυσικά για τη φίλη μας Maria Drogitis που θα είναι ο προσωπικός τους ξεναγός. Οι άνθρωποι του δήμου, όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό για το όμορφο νησί της Ζακύνθου».

Δεν θα διανυκτερεύσουν πρίγκιπας Χάρι – Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle δεν θα διανυκτερεύσουν στη Ζάκυνθο. Ένα νησί που περιγράφεται ως ένα από τα πιο όμορφα της Μεσογείου στο δημοσίευμα. Θα μείνουν μόνο τη μέρα όπως αποκάλυψε ιδιοκτήτης άλλου ξενοδοχείου στο νησί.

Πιστεύεται ότι το ζευγάρι θα επιβιβαστεί σε γιοτ με προορισμό την Κέρκυρα. Από εκεί θα πλεύσουν στη Ζάκυνθο και άλλα νησιά του Ιονίου. Ανάμεσά τους και η Λευκάδα που είναι το αγαπημένο νησί του πρίγκιπα Καρόλου.

Το ταξίδι τους μπορεί να συμπέσει και με την πρώτη επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 ως τις 11 Μαΐου. Ο μελλοντικός βασιλιάς, που θα συνοδεύεται από τη δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, έχει προσκληθεί από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Πηγή: Dailymail

shares