Τζόκερ: Με 12 ευρώ στο κέρδισε 2.100.000 ευρώ! | okoursaros

Τζόκερ: Με 12 ευρώ στο κέρδισε 2.100.000 ευρώ!

Μοιράσου το άρθρο:

Στην Ρόδο βρέθηκε το μοναδικό τυχερό δελτίο στην προχθεσινή κλήρωση του Τζόκερ και ο κάτοχος του θα εισπράξει ποσό 2.100.000 ευρώ.

Ροδίτης είναι ο μεγάλος νικητής που ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη που μάντεψε σωστά τους 5+1 αριθμούς με αποτέλεσμα να κερδίσει 2.100.000 ευρώ! Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η (22/3) κληρωτίδα του Τζόκερ είναι οι: 4, 11, 22, 23, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο της κας Φωτεινής Παλαιολόγου στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου (100 μαγαζιά). Όπως δήλωσε η ίδια, ο τυχερός παίκτης ή η τυχερή παίκτρια κατέθεσε ένα από τα έτοιμα δελτία των 10 ευρώ, όπου συμπλήρωσε άλλες τέσσερις απλές στήλες. Η «επένδυση» των 12 ευρώ συνολικά αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από κερδοφόρα.

«Το τυχερό δελτίο είχε συνολική αξία 12 ευρώ. Ήταν από τα έτοιμά μας δελτία με συμπληρωμένους τους πέντε αριθμούς πάνω και όλους τους αριθμούς Τζόκερ στο κάτω κουτάκι. Συμπληρώθηκαν στο ίδιο δελτίο άλλες τέσσερις απλές στήλες των 50 λεπτών. Εκτιμούμε όμως ότι η έτοιμη στήλη έδωσε το μεγάλο ποσό», είπε η κα Παλαιολόγου.

Ο τυχερός ή η τυχερή δεν εμφανίστηκε μέχρι χθες το απόγευμα. Η κα Φωτεινή εκτιμά όμως ότι πρόκειται για άνθρωπο που είχε το ποσό ανάγκη, καθώς οι πελάτες του πρακτορείου είναι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι.

«Ο τυχερός δεν έχει εμφανιστεί ακόμη. Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν πολλά δελτία και πολύς κόσμος οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι ο τυχερός. Έχουμε σταθερή πελατεία αλλά περνούν και άλλοι. Θέλω να πιστεύω ότι είναι άνθρωπος που το είχε ανάγκη. Αυτό μου υπαγορεύει το ένστικτό μου», ανέφερε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου.

Πηγή: dimokratiki

shares